Profiel

Theorie en praktijk examen, najaarsdag 2023

Reminder

 

Beste NVVGP-leden,

Eén van de doelen van onze vereniging is het verkrijgen van een basisniveau van alle leden middels certificering. Een gecertificeerd gebitsverzorger heeft achtereenvolgens het theorie-examen, het praktijkexamen deel 1 en het praktijkexamen deel 2 met goed gevolg afgelegd.

Het theorie-examen en het praktijkexamen deel 1 worden elk najaar georganiseerd. Het praktijkexamen deel 2 is vaak aan het begin van het jaar.

Op 24 september a.s. wordt het theorie-examen afgenomen op de Lingehoeve te Lienden. De examenstof staat vermeld in het spoorboekje op het afgeschermde deel van de website (“Leerstof theorie-examen”). Het examen bestaat uit 50 meerkeuze en open vragen. Per vraag krijg je 1 minuut de tijd. De norm is 85%.

Vijf weken na het theorie-examen wordt het praktijkexamen deel 1 op de Lingehoeve te Lienden afgenomen. Dat examen bestaat uit het beoordelen van de gebitten van 4 kale schedels en 4 “verse” schedels. Per preparaat is er 15 minuten tijd om het gebit in kaart te brengen; het examen duurt dus in totaal 2 uur. De norm is 75%.

 

Schrijf je op tijd in voor het examen waar je aan toe bent! Daarvoor moet je inloggen op de website (www.nvvgp.nl) en ga je vervolgens naar het bestelformulier om je in te schrijven voor het theorie-examen of het praktijkexamen deel 1.

Wij hopen velen van jullie te mogen ontmoeten op één of beide examens.

Tevens zijn wij bezig met de planning voor de najaarsdag 2023. Hij zal onder voorbehoud plaatsvinden op 14 oktober tussen 13.00-22.00 uur in het Van der Valk exclusive te Apeldoorn.

Met vriendelijke groet

Het bestuur en de examenscommissie

 

Geen reacties

Plaats een reactie