Profiel

Laatste bestuursnieuws

Het voorjaar is in volle gang en het wordt weer tijd om een aantal nieuwtjes aan onze leden te verspreiden.

Tijdens een leuke en leerzame voorjaarsdag op de Apenheul met goede sprekers uit Duitsland, werd er ook een nieuw bestuurslid gekozen. Aldo Doveren heeft zijn functie binnen het bestuur neergelegd in verband met tijdgebrek maar zal zich blijven inzetten binnen de examen commissie. Gedurende de stemming voor een nieuw bestuurslid, is de meerderheid van de stemmen naar Anne Hiensch -Zeijlmaker gegaan. In verband met de vraag of het een geldige stemming was indien niet een meerderheid van de leden mee stemt (92/190), hebben we de statuten en het huishoudelijk reglement hierop nagekeken. De stemming bleek wel degelijk geldig en dus mogen we Anne begroeten als nieuw bestuurslid.

Tevens is er een lustrum commissie bezig met ons 10 jarig jubileum! Het Lustrum zal plaats vinden op 19 en 20 juni 2020. Locatie zal nog bekend gemaakt worden maar ons streven is om het een internationaal congres te laten worden waar we ook onze zusterverenigingen uit willen nodigen.

Contact met het bestuur:

Door een fout in het doorlink adres bij mijn domein en een spamfilter zijn er in het afgelopen jaar vele e-mails niet bij ons terechtgekomen. Dit probleem is opgelost en wij hebben getracht om alle mails te beantwoorden. Onze excuses hiervoor. Bij vragen over het examen en aanmeldingen kunnen jullie mailen naar examen@nvvgp.nl, vragen betreffende lidmaatschap en algemene zaken secretaris@nvvgp.nl of voor financiële vragen penningmeester@nvvgp.nl

Tevens is er een contactformulier om de website, dat automatisch doorgelinkt wordt naar de secretaris en de commissaris. Wij zullen op deze manier de communicatie verbeteren.

Ook willen wij graag onze nieuw gecertificeerde leden feliciteren die op de voorjaarsdag hun certificaat hebben mogen ontvangen! Jessica van Soest, Femke Hoogervorst, Harm Peters, Kelly Thijssen, Astrid Bos, Mark van Manen en Michael Woltheus.

Er is een zeer onprofessioneel artikel verschenen op de Facebookpagina van de KNHS Zuidholland. Theo is hiermee al bezig. Hij heeft contact gehad met de schrijfster en zal het ook aan de KNHS voorleggen, omdat in onze ogen deze vorm van tandheelkunde haaks staat op het paardenwelzijn. Wij houden jullie op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

 

Rest ons alleen jullie allemaal een fijne lente te wensen namens het hele bestuur!

Geen reacties

Plaats een reactie