Inloggen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voorjaarsdag en Theorieexamen

27 maart 2017 @ 14:00 - 22:00

€125

De  voorjaarsdag vind dit jaar plaats op 27 maart 2017.We hebben de mooie locatie van het Openluchtmuseum Arnhem gekozen: een mooie en gezellige informele ruimte in de kasteelboerderij met eigen bar en buffet en veel ruimte om te zitten, voor uitwisseling en ruimte voor onze industrie. De rode lijn door deze dag naast een aantal free commis zal “Pijn” zijn.

Tussendoor wordt er voor een heerlijk buffet gezorgd en kan iedereen de 44 hectare van dit mooie openluchtmuseum verkennen. Omdat het na openingstijd is zullen wij het park voor ons alleen hebben.

Voorafgaand hieraan is er weer gelegenheid om het theorie-examen  af te leggen(zie agenda). Opgeven hiervoor kan bij de secretaris  (secretaris@nvvgp.nl). Mensen die zich op willen geven voor praktijk deel I of II , dit graag melden bij de secretaris. Je komt op een lijst en bij het volgende examen wordt op volgorde van binnenkomst gewerkt. Mondeling opgeven is niet mogelijk.

We hopen jullie in grote getalen te mogen verwelkomen: uiterlijk aanmeldingsdatum is 19 maart. Dit in verband met de catering. De prijs van de Voorjaarsdag is €125 en inloop  vanaf 13.30uur.

Gegevens

Datum:
27 maart 2017
Tijd:
14:00 - 22:00
Kosten:
€125
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

NVVGP
E-mail
secretaris@nvvgp.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
Arnhem, 6816SG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie